Κρέμα,Serum ή Emulsion;

Τρία από τα βασικά προϊόντα που βοηθούν στη διατήρηση της υγείας και της ομορφιάς του δέρματος μας είναι οι κρέμες, τα serum και τα emulsion.Παρακάτω,θα αναλύσουμε τις διαφορές μεταξύ κρέμας ,serum και emulsion και πως μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για την επιδερμίδα σας.

Κρέμα προσώπου :Η υγρασία και η προστασία

Οι κρέμες προσώπου είναι πλούσιες σε υφή και παρέχουν ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα. Συνήθως χρησιμοποιούνται ως τελευταίο βήμα στην περιποίηση του προσώπου και περιέχουν λιπίδια που διατηρούν την υγρασία στο δέρμα και προστατεύουν από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Serum : H εντατική θεραπεία

Τα serum έχουν λεπτόρρευστη υφή, ενεργούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών. Xρησιμοποιούνται πριν από την κρέμα και στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα της επιδερμίδας, όπως θαμπή όψη, αφυδάτωση ή ανομοιόμορφος τόνος. Λόγω της υψηλής συγκέντρωσης συστατικών, τα serum είναι ιδανικά για επανόρθωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Emulsion: Η λεπτή υφή για ελαφριά ενυδάτωση

Τα emulsion έχουν υφή γαλακτώματος και βοηθούν στην σταθεροποίηση του φράγματος υγρασίας της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλα για λιπαρές ή με τάση για ακμή επιδερμίδες και για όσους θέλουν να αποφύγουν την βαριά αίσθηση που προσφέρουν οι κρέμες χωρίς να φράζουν τους πόρους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρωί και ως βάση πριν εφαρμόσετε το foundation. Υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας, με δραστικά συστατικά όπως όπως υαλουρονικό οξύ, Βιταμίνη C , ceramides.

Ποιο προϊόν να επιλέξετε :

  • Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα ή έχετε ανάγκη έντονης ενυδάτωσης και προστασίας ,η κρέμα είναι η καλύτερη επιλογή.
  • Αν αντιμετωπίζετε συγκεκριμένα προβλήματα επιδερμίδας ,όπως ρυτίδες ή αφυδάτωση, το serum είναι ιδανικό για εσάς
  • Αν θέλετε ελαφριά ενυδάτωση χωρίς την βαρύτητα των κρεμών, μπορείτε να δοκιμάσετε τα emulsion.

Καθώς η επιδερμίδα σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες της, μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διάφορα προϊόντα ανάλογα με το τι αισθάνεστε ότι έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας .Η βασική ιδέα είναι να βρείτε τον συνδυασμό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς και την επιδερμίδα σας, προκειμένου να διατηρήσετε την υγιή και λαμπερή επιδερμίδα που πάντα επιθυμείτε.

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 10:00-22:00 hrs
Saturday 10:00-22:00 hrs
Sunday 10:00-22.00 hrs