Μεσοθεραπεία Προσώπου Dermapen

 

Η Μεσοθεραπεία πρωτοστάτησε από τον Γάλλο γιατρό Dr. Michel Pistor το 1952.Αποτελεί μία από τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές θεραπείες καθώς στοχεύει ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης.

 Χαρίζει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Σήμερα, υπάρχουν πολλές μορφές, αλλά ως γενική αρχή χρησιμοποιεί βελόνες για τη μεταφορά βιταμινών, αμινοξέων, παραγόντων μείωσης λίπους ή άλλων ενώσεων στο μεσόδερμα ( μεσαίο στρώμα) του δέρματος. Η Μεσοθεραπεία είναι μια απίστευτα ευέλικτη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος με πλήθος εφαρμογών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναζωογόνηση του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Πώς λειτουργεί το Dermapen;

Το Dermapen έχει τη μορφή ”στυλό” και στην άκρη του έχει μια ατομική κεφαλή  μιας χρήσεως για κάθε πελάτη η οποία αποτελείται από βελόνες μικρότερες από κεφαλή καρφίτσας. Τοποθετείται κάθετα ένας κινητήρας που βρίσκεται μέσα στο στυλό οι βελόνες κινούνται γρήγορα εμπρός-πίσω στην επιφάνεια του δέρματος δημιουργώντας τα ”κανάλια’ για την εισχώρηση των μεσοθεραπευτικών υλικών.

Το Dermapen χρησιμοποιείται κυρίως για ρυτίδες προσώπου, ουλές, ραγάδες και γραμμές προσώπου. Για τις ρυτίδες και τις γραμμές του προσώπου, βασικά, το παραγόμενο κολλαγόνο και η ελαστίνη θα προκαλέσουν πάχυνση και σύσφιξη του δέρματος αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται νεανικό.

Πώς εφαρμόζεται

Πάντα προηγείται η εφαρμογή αναισθητικής αλοιφής . Στη συνέχεια, τοποθετούμε το κατάλληλο μεσοκοκτέιλ ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας και μετά προχωράμε στη σάρωση της περιοχής χρησιμοποιώντας τις παλλόμενες βελόνες του Dermapen. Η βλάβη που προκαλείται με αυτόν τον τρόπο διεγείρει τον έντονο πολλαπλασιασμό των κυττάρων καθώς και την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα μικροκανάλια που προκύπτουν είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος εισαγωγής ενεργών συστατικών στο δέρμα καθώς η απορρόφηση αυξάνεται σχεδόν χίλιες φορές. Αυτή η διαδικασία επιτρέπει τη βαθιά ανάπλαση του δέρματος και επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα μετά τη διαδικασία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία το δέρμα είναι ελαφρώς ερυθρό και λαμπερό. Η επιδερμίδα συνήθως αναγεννάται μέσα στις επόμενες ημέρες μετά τη διαδικασία. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, η περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία ανακατασκευάζεται ξεκάθαρα. Οι ρυτίδες γίνονται πιο ρηχές, οι ουλές και οι ραγάδες λιγότερο ορατές. Το δέρμα βελτιώνει τη δομή του, λειαίνει, φωτίζει και πυκνώνει.

Η Μεσοθεραπεία – Dermapen συνιστάται για:

– Αναζωογόνηση προσώπου, το λαιμού, το ντεκολτέ
– Μειώνει τις ρυτίδες
– Μειώνει τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια
– Βελτιώνει την ένταση, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος
– Το δέρμα αποκτά μια υγιή και νεανική όψη

– Πρόληψη εμφάνισης νέων ρυτίδων

– Δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα

Μειώνει την υπερμελάχρωση

Τα αποτελέσματα της Μεσοθεραπείας προσώπου είναι άμεσα ορατά, μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας.

 Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για την επίτευξή του απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά τους 3 πρώτους μήνες, ακολουθεί ο κύκλος συντήρησης ο οποίος περιλαμβάνει επαναληπτικές συνεδρίες ανά 2-6 μήνες, ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Πηγές :

https://biospheric-co-uk.translate.goog/skin-treatments/mesotherapy-microneedle/mesotherapy-microneedle-dermapen

 

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 10:00 - 20:00 hrs
Saturday Closed
Sunday Closed