Μεσοθεραπεία Dermapen

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DERMAPEN

To Dermapen είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα microneedling παγκοσμίως. Πρόκειται για μία μορφή μεσοθεραπείας που αξιοποιεί τον φυσικό μηχανισμό επούλωσης του δέρματος, καθώς πραγματοποιεί ελεγχόμενους μικροτραυματισμούς στις ανώτερες στοιβάδες του, διεγείροντας έτσι την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Ανάλογα με τον σκοπό της θεραπείας, επιλέγεται ένα στοχευμένο κοκτέιλ ουσιών από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα, πεπτίδια και αυξητικούς παράγοντες που απλώνεται πάνω στο δέρμα και με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας με DERMAPEN εισχωρεί ακριβώς εκεί όπου ωφελεί για την συνολική αναδόμηση του δέρματος.

 

Μεσοθεραπευτικά Fusion Meso

Η Fusion Meso είναι μια πρωτοπόρος εταιρία με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μεσοθεραπείας.Η Fusion Meso ξεχωρίζει γιατί προσφέρει:

*Μεγάλης αποτελεσματικότητας συστατικά όπως αυξητικοί παράγοντες, βιομιμητικά πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα, βιταμίνες κ.α

*Αποστείρωση Sterile A και φαρμακευτικής ποιότητας ενεργά συστατικά

*Ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ DERMAPEN

1. Εξάλειψη ρυτίδων γήρανσης και λεπτών γραμμών

2. Βελτίωση των ουλών ακμής

3. Καταπολέμηση του μελάσματος, των δυσχρωμιών και της φωτογήρανσης

4. Σμίκρυνση των πόρων

5. Ανανέωση και σύσφιξη

6. Ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου

7. Αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος

8. Βελτίωση των λειτουργιών των κυττάρων του δέρματος

 

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ DERMAPEN

H θεραπεία Dermapen μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε όλη την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ, με θεαματικά αποτελέσματα στις βαθιές ρυτίδες, τους διεσταλμένους πόρους, την αφυδάτωση και απώλεια σφριγηλότητας , τις ουλές, το μέλασμα, τις πανάδες και τα σημαδια φωτογήρανσης

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ DERMAPEN

* Ανώδυνη μέθοδος με την εφαρμογή αναισθητικής κρέμας

* Σύντομη διαδικασία χωρίς παρενέργειες

* Άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

* Προσιτό κόστος

 

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

4-6 συνεδρίες οι οποίες πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα 2-3 εβδομάδων. Tα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενω η όψη του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται σταθερά για τους επόμενους 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση ενός κύκλου θεραπειών.

 

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 10:00-22:00 hrs
Saturday 10:00-22:00 hrs
Sunday 10:00-22.00 hrs