Τύποι δέρματος και φροντίδα

Οι διάφοροι τύποι δέρματος αποτελούν ένα σημαντικό θέμα όταν πρόκειται για την φροντίδα του δέρματος μας. Κάθε άνθρωπος διαθέτει  μια μοναδική επιδερμίδα με διαφορετικές ανάγκες και χαρακτηριστικά. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τους τέσσερις βασικούς τύπους δέρματος και τις κατάλληλες  πρακτικές φροντίδας για κάθε έναν από αυτούς.

1.Κανονικό δέρμα : Oι άνθρωποι με κανονικό δέρμα έχουν την τύχη να έχουν μια ισορροπημένη επιδερμίδα. Είναι απαλή ,ελαστική και υγιής χωρίς να εμφανίζει διευρυμένους πόρους. Η βασική φροντίδα περιλαμβάνει καλό καθαρισμό μετά από μακιγιάζ ,επαρκή ενυδάτωση με την κατάλληλη ενυδατική κρέμα, θρεπτικό ορό, καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας και ήπιο πίλινγκ για απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων μια φορά την εβδομάδα.

*Ιδανικές θεραπείες στο Ινστιτούτο : Υδροδερμοαπόξεση, Green Peel fresh up,Express Glow,Ραδιοσυχνότητες, Μεσοθεραπεία Dermapen Vitamin C

Ραδιοσυχνότητες
Υπέρηχοι Προσώπου

2.Ξηρό δέρμα: Το ξηρό δέρμα χαρακτηρίζεται από έλλειψη ενυδάτωσης και μπορεί να είναι τραχύ και αφυδατωμένο. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο δέρματος πρέπει να χρησιμοποιούν κρέμα ημέρας αλλά και κρέμα νυκτός και να ενισχύουν την υγρασία του δέρματος με έναν ενυδατικό ορό με βάση το υαλουρονικό οξύ. Για μία έξτρα ανακούφιση της επιδερμίδας, χρησιμοποιείστε μια θρεπτική μάσκα προσώπου μία φορά την εβδομάδα.

*Ιδανικές θεραπείες στο Ινστιτούτο : Υπέρηχοι προσώπου, Made to Measure Hydra, Μεσοθεραπεία Dermapen Ηyaluronic Αcid

Μεσοθεραπεία Dermapen

3.Λιπαρό δέρμα : Tο λιπαρό δέρμα παράγει υπερβολικό σμήγμα, που μπορεί να οδηγήσει σε ακμή, σε διεσταλμένους και φραγμένους πόρους. Οι άνθρωποι με αυτόν τον τύπο πρέπει να χρησιμοποιούν μη-λιπαρά ενυδατικά προϊόντα και να αποφεύγουν τον υπερβολικό καθαρισμό για να μην αφυδατωθεί η επιδερμίδα. Ιδανικά προϊόντα καθαρισμού είναι σε μορφή gel ,καθώς και λεπτόρευστοι οροί που ενυδατώνουν χωρίς να φράζουν τους πόρους .

*Ιδανικές θεραπείες στο Ινστιτούτο : Βαθύς καθαρισμός Deep Marine Cleansing, Green Peel Εnergy,Υδροδερμοαπόξεση

Green Peel
Green Peel

4.Ευαίσθητο δέρμα : Το ευαίσθητο δέρμα είναι επιρρεπές σε ερεθισμούς και ερεθιστικά προϊόντα. Οι άνθρωποι με αυτό τον τύπο δέρματος πρέπει να επιλέγουν υποαλλεργικά προϊόντα, να αποφεύγουν τα πολύ δυνατά καθαριστικά κι αυτά που περιέχουν οινόπνευμα και τεχνητές αρωματικές ουσίες.

*Ιδανικές θεραπείες στο Ινστιτούτο : Cryo Freeze, Made to measure soothing, Express Glow,Yπέρηχοι Προσώπου

Η πληροφόρηση μέσω  Ίντερνετ μπορεί να είναι χρήσιμη για την φροντίδα του δέρματος σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε επαγγελματίες Αισθητικούς έτσι ώστε να λάβετε εξατομικευμένες συμβουλές με τα κατάλληλα προϊόντα και να ακολουθήσετε την κατάλληλη ρουτίνα φροντίδας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 10:00-22:00 hrs
Saturday 10:00-22:00 hrs
Sunday 10:00-22.00 hrs