Υδροδερμοαπόξεση/Hydrodermabrasion

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

H θεραπεία προσώπου HYDRODERMABRASION (υδροδερμοαπόξεση) είναι ένας απόλυτα ασφαλής καθαρισμός προσώπου, o οποίoς γίνεται με την βοήθεια στοχευμένου μηχανήματος που διοχετεύει στο δέρμα υδρογονωμένο νερό. To νερό εισχωρεί στους πόρους και αφαιρεί το ανεπιθύμητο σμήγμα και τις τοξίνες. Αυτή η μοναδική διαδικασία απομακρύνει επίσης τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και διεγείρει την παραγωγή νέων δερματικών κυττάρων αλλά και κολλαγόνου. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες (π.χ. dermapen) ή να προηγηθεί αυτών για ακόμα πιο στοχευμένα αποτελέσματα. To γεγονός ότι δεν απαιτεί χρόνο αποκατάστασης, την καθιστά νούμερο ένα θεραπεία για εντυπωσιακή ορατή λάμψη και ενυδάτωση στο δέρμα. 

 

ΠΟΣΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΧΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ

Η συσκευή συνδυάζει 6 διαφορετικές λειτουργίες:

1)ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ: καθαρισμός του προσώπου, σμίλευση των πόρων, ενυδάτωση

2)ΥΠΕΡΗΧΟΙ: τόνωση της μικροκυκλοφορίας και αναζωογόνησης του δέρματος

3)ΠΙΣΤΟΛΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ: λάμψη και βαθιά ενυδάτωση

4)ΒΙΟ ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ: σύσφιξη των γραμμών της γνάθου και του δέρματος συνολικά του προσώπου

5)ΚΡΥΟ ΣΦΥΡΙ: καταπραΰνει το δέρμα μετά από αισθητικές εφαρμογές

6)ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF: διαμόρφωση και ανύψωση του προσώπου

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Η θεραπεία αυτή απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, είναι για όλους του τύπους δέρματος και για κάθε ηλικία. Πραγματοποιείται όλους τους μήνες του χρόνου και δεν απαιτεί καθόλου χρόνο αποκατάστασης.

60’/ 50€

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 12:00 - 20:00 hrs
Saturday Closed
Sunday Closed