4 Λόγοι που οι θεραπείες προσώπου είναι απαραίτητες

Το πρόσωπο σας είναι το δυνατό σας σημείο. Όταν το αμελείτε, τα σημάδια του χρόνου μπορούν να χαραχθούν ανεξίτηλα πάνω του. Η καθημερινή περιποίηση, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα και το μασάζ, είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε την υγεία του δέρματος σας, τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου σας.

Οι βασικοί λόγοι για να εντάξετε τις θεραπείες προσώπου στην καθημερινότητά σας.

1. Η χαλάρωση είναι πάντα εμφανής και ειδικά στο πρόσωπο. Η υγιής διάπλαση του προσώπου είναι ο πρώτος στόχος που θα πετύχετε. Το μασάζ και οι κατάλληλες θεραπείες θα τονώσουν το δέρμα σας και τους μύες του προσώπου και του λαιμού. Με αυτόν τον τρόπο προλαμβάνεται και η εμφάνιση αντιαισθητικών ρυτίδων που είναι και το βασικό σημάδι γήρανσης του προσώπου.

2. Οι ατέλειες του προσώπου διορθώνονται ή προλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό. Με τη βοήθεια των ειδικών και τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να βελτιώσετε ακόμη και τις ήδη υπάρχουσες ζημιές, όπως οι κοκκινίλες, τα σημάδια και οι κηλίδες λόγω έκθεσης στον ήλιο. Επίσης, θα αντιμετωπίσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, που είναι εξίσου σημαντικό για την υγεία του προσώπου σας.

3. Στο πρόσωπο συγκεντρώνονται αρκετά αιμοφόρα αγγεία, νεύρα και μύες. Ειδικά το μασάζ προσώπου μπορεί να βελτιώσει την αγγειοδιαστολή και αγγειοσυστολή των αιμοφόρων αγγείων και να ενεργοποιήσει την περιφερειακή κυκλοφορία. Εκτός από την βελτίωση της υγείας του προσώπου θα κερδίσετε ξεκούραση και χαλάρωση.

4.Μην υποτιμήσετε τα πολύπλευρα οφέλη που προσφέρουν οι θεραπείες προσώπου. Η χαλάρωση δε σχετίζεται μόνο με την κούραση. Αφορά πολύ περισσότερο στην πνευματική χαλάρωση. Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί, το άγχος και το στρες θα υποχωρήσουν και η ψυχική σας υγεία θα ισορροπήσει. Επίσης, έχοντας ένα όμορφο και υγιές πρόσωπο θα τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται κάθε γυναίκα και άντρας.

Το δέρμα, ειδικά στην περιοχή του προσώπου, είναι ευαίσθητο και αξίζει την προσοχή και τη φροντίδα σας.

 Απευθυνθείτε σε εξειδικευμένα κέντρα και ακολουθήστε τις κατάλληλες θεραπείες που θα δράσουν θεραπευτικά για την υγεία του προσώπου σας και ευεργετικά για όλους τους παράγοντες που μπορεί να το επιβαρύνουν και να το καταπονούν μέσα στη μέρα. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα θεραπείας και περιποίησης τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν!

Η πραγματική ομορφιά του προσώπου σας, εξαρτάται από την υγεία του και αυτό ισχύει για κάθε ηλικία. Αφιερώστε χρόνο στη φροντίδα του και μην το αμελείτε.

Ένα υγιές πρόσωπο, είναι ένα όμορφο πρόσωπο. Είναι το δικό σας πρόσωπο! 

 

Βιβλιογραφία

Pullman S. L., Goodin D. S., Marquinez A. I., Tabbal S., Rubin M. (2000). Clinical utility of surface EMG: report of the therapeutics and technology assessment subcommittee of the American Academy of Neurology. Neurology 55, 171–177. 10.1212/wnl.55.2.171

Wolf K., Mass R., Ingenbleek T., Kiefer F., Naber D., Wiedemann K. (2005). The facial pattern of disgust, appetence, excited joy and relaxed joy: an improved facial EMG study. Scand. J. Psychol. 46, 403–409. 10.1111/j.1467-9450.2005.00471.x

Up
d
Καλώς ήρθατε στο Vivant

Στο κέντρο αισθητικής Vivant, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες παραδοσιακές και πολυτελείς θεραπείες προσώπου και σώματος που θα σας χαρίσουν χαλάρωση, ευεξία και ζωντάνια εκ των έσω, με μια ολιστική προσέγγιση και σεβασμό απέναντι στο ανθρώπινο σώμα και τις ανάγκες σας. Για τη φροντίδα και την περιποίησή σας χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά και εκλεκτά υλικά ανά τον κόσμο.

Monday to Friday 10:00-22:00 hrs
Saturday 10:00-22:00 hrs
Sunday 10:00-22.00 hrs